Medarbejdere

mvs

Børnehaveklasseleder

Maria Vangsgaard Storm
mvs@hanstholm-friskole.dk

Jeg hedder Maria og er børnehaveklasseleder på Hanstholm Friskole, hvor jeg har været ansat siden 1. december 2021. Jeg er uddannet socialpædagog og har igennem flere år arbejdet med børn og unge i forskellige pædagogiske opgaver. Jeg har en særlig stor interesse for trygge og gode sammenhængende overgange fra børnehave til skole. Det er vigtigt for mig at børnene får en tryg og god skolestart. Jeg vægter en legende tilgang til læring, hvor naturen er et vigtig understøttende element. I Hawkantsfællesskabet møder jeg hver dag glade børn og fagligt dygtige kollegaer og engagerede forældre, som alle bidrager til et fantastisk fællesskab. Det inspirerer mig og det bringer mig stor glæde og stolthed, at få lov til at være en del af hele Hawkantsfamilien. Jeg elsker at synge og danse og mine kollegaer siger, at jeg mega god til at synge karaoke.
kj

Lærer

Kim Jakobsen
kj@hanstholm-friskole.dk

Jeg hedder Kim og underviser i dansk, matematik og idræt. Derudover har jeg svømning som valgfag. Jeg blev ansat 1.november 2021 og er oprindeligt uddannet socialpædagog fra Aalborgs Socialpædagogiske Seminarium. Mit professionelle virke har (næsten) altid været indenfor skoleverdenen i en eller anden form – privatskole, efterskole, folkeskole og nu friskole. Mest i SFO afdelinger som pædagog og leder, men også som underviser og vikar i skolen. I min fritid beskæftiger jeg mig med e-sport, musik (spiller en habil rock 1 rytme på trommer, hvis jeg selv skal sige det!), brætspil, friluftsliv, gør-det-selv projekter og lidt NFL hvis ikke jeg er faldet i søvn når ungerne skal puttes. Hanstholm Friskole er et skønt sted at være med en god og behagelig atmosfære, hvor vi behandler hinanden respektfuldt og i øjenhøjde – både børn og voksne!
Maria

Lærer

Maria Hvejsel
mh@hanstholm-friskole.dk

Jeg hedder Maria og er uddannet lærer fra Den frie Lærerskole i 2019.
Jeg er selv friskolebarn, og fandt ud af, at jeg ville være friskolelærer i mit sabbatår hvor jeg arbejdede på en skole i Sydfrankrig.
I efteråret 2019 blev jeg ansat på Hanstholm Friskole, hvor jeg mestendels underviser i dansk, engelsk, natur/teknologi og valgfag. Jeg er glad for friluftsaktiviteter, at strikke og at lave mad – og gør gerne det hele, både i min fritid og med elever.
Jeg nyder når hele skolen er samlet, som hver dag til morgensamling, hvor vi deler stort og småt, synger sammen og lytter til en fortælling.
mm

Lærer

Mikkel Madsbøl
mm@hanstholm-friskole.dk

Jeg hedder Mikkel og jeg underviser i matematik, engelsk, naturfag, historie og natur/teknik, blandet godt sammen i alle klasser fra 1. til 9. klasse. Udover det arbejder jeg som tillidsmand for lærerne, og er skolens trafiklærer. Jeg blev ansat i sommeren 2021 og har nydt hver en dag på skolen siden da. Efter skole og gymnasie i Thy, og et kort visit i Århus, rykkede jeg til København i 7 år, hvor jeg uddannede mig som lærer og fik mine første erfaringsår. Efterfølgende har jeg været godt rundt i Aalborg og omegn og i Bedsted i Thy. Jeg er vildt med sejlads og fiskeri (i det små), og nyder at jeg kan få lov til at undervise i og om naturen i nærområdet. Hvis en dag udenfor kan afsluttes med en nørdet aften indenfor med spil og tossede historier kan det vist ikke gøres meget bedre. Det allerfedeste ved Hawkantsbørn er, at de dage er mere almindelige end man skulle tro.
mf

Souschef/lærer

Maja Feilan
mf@hanstholm-friskole.dk

Jeg hedder Maja, og jeg er hende med de mange kasketter. Jeg er souschef, lærer og speciallærer. Man kan ofte finde mig i de ældstes klasselokale, hvor jeg bl.a. underviser i dansk – mit absolutte yndlingsfag!
Jeg har arbejdet på Hanstholm Friskole siden august 2020. Tidligere har jeg været efterskolelærer, og jeg har også været et lille smut forbi folkeskolen.
Min bedste tid på skoleåret er, når vi spiller teater. Jeg er nemlig helt pjattet med både teater og sang.
For mange år siden var jeg selv elev på Hanstholm Friskole. Stadig den dag i dag er det en fantastisk skole, hvor der er rart at være.
arn

Lærer

Anne Ravn Nielsen
arn@hanstholm-friskole.dk

Jeg hedder Anne. Jeg begyndte i Hanstholm Friskole i august 2022. Jeg elsker at være lærer, og underviser i dansk i Birk, samt i matematik i Hyld.
Jeg er uddannet lærer fra Skive Lærerseminarium, og jeg har efterfølgende været friskolelærer i Thy de sidste 21 år.
Jeg er utrolig glad for at være en del af Hawkantsbørn, da her er et kærligt og trygt sted at være barn og voksen. Jeg er meget glad for børnene, mine top-engagerede kollegaer, og for det fællesskab vi har med forældrene. Her trives leg og læring i et fedt hjemligt miljø.
lk

Lærer

Lisa Konge
lk@hanstholm-friskole.dk

Jeg hedder Lisa, og jeg er klasselærer for Bøg og har undervisning i klasserne fra Hyld og op. Jeg underviser i dansk, engelsk, krea, natur teknologi og fysik/kemi.
Jeg blev ansat på skolen i sommeren 2022, som barselsvikar for Maria H, og er glad for at være her.
Jeg har taget min grundskoleuddannelse her på stedet, hvorefter den stod på efterskoleophold, STX, højskoleophold og slutteligt en læreruddannelse, afsluttet sommeren 2022, fra den Frie Lærerskole.
Jeg elsker at udfolde mig indenfor stort set alt der kan puttes ned i “kreakassen” og der kan nemt forsvinde flere timer foran symaskinen eller med strikkepinde i hænderne.
Det bedste ved at være lige her er at være omgivet af skønne unger, forældre og kollegaer der engagerer sig i det forpligtende fællesskab som en friskole er.
Stine

Lærer

Stine Bak Odder
sbo@hanstholm-friskole.dk

Jeg hedder Stine. Jeg har siden 2008 haft forskellige roller på Hanstholm friskole såsom underviser, forælder og bestyrelsesmedlem. Jeg har undervist i stort set alle fag i årenes løb, men mit hjertebarn er det tyske sprog og i dag underviser jeg i tysk fra 3. til 9. klasse, har morgensamling samt valgfag. Jeg er uddannet pædagog, lærer og senest psykoterapeut. Friskolen har altid været en stor del af min og min families liv og jeg brænder for, at stedet fortsat skal stå på de fantastiske gode og værdifulde grundpiller, som den er skabt på.
Jeg er lidt af en “historiesprognørd” og er til nogens fortrydelse ikke altid sådan at stoppe, når jeg fortæller om noget, jeg er optaget af. Jeg er stor tilhænger af at skolen hver dag gør sit bedste for at alle skal føle sig velkomne – præcis som de er. Det er én af vores fineste opgaver.
sj

Skoleleder

Søren Ladegaard Jensen (SJ)
sj@hanstholm-friskole.dk
44 14 11 43

Jeg hedder Søren og er skoleleder, spiller bas til vores daglige morgensamling og har valgfag i svømning. Jeg blev ansat 1. august 2022 og er læreruddannet med diplomuddannelse i musik, kandidat i læring og har en lederuddannelse. Jeg tidligere været lærer på både fri- og folkeskoler, pædagogisk konsulent i en forvaltning og pædagogisk leder på en skole. Jeg interesserer mig for næsten alt, som har med skole, fællesskab, pædagogik, didaktik, trivsel og ledelse at gøre, og så elsker jeg at tale med store og små mennesker, at lave bål og spille guitar. Der er højt til loftet og til himlen på Hanstholm Friskole og børnene er utrolig søde. Det er de voksne også og de er meget engagerede i, at alle trives og lærer i vores hawkants-fællesskab.
Jeanette 1_1

Sekretær

Jeanette Johansen
jj@hanstholm-friskole.dk

Profiltekst kommer snart…
gj

Undervisningsassistent

Gitte Johannesen
gj@hanstholm-friskole.dk

Profiltekst kommer snart…
cm

Lærer, pedel, IT

Carsten Mikkelsen
cm@hanstholm-friskole.dk

Profiltekst kommer snart…
michael 1_7

Pedel

Michael Bjerre
mb@hanstholm-friskole.dk

Profiltekst kommer snart…
bs

SFO Spiloppen

Berit Konge
bs@hanstholm-friskole.dk

Profiltekst kommer snart…
IMG_0232

SFO Spiloppen

Sofie Gade Søe
ss@hanstholm-friskole.dk

Profiltekst kommer snart…
IMG_0245

Rengøring

Olga Lavorska
ol@hanstholm-friskole.dk

Profiltekst kommer snart…