SFO – Spiloppen

Vores SFO – Spiloppen

Vores SFO hedder Spiloppen, og her tilbyder vi trygge rammer med masser af hygge, nærvær og leg både morgen og eftermiddag. Ligesom Naturvuggestuen og Naturbørnehaven arbejder vi med månedsplaner, hvor vi hver uge tilbyder børnene at arbejde med et nyt kreativt emne, som de frivilligt kan deltage i. Derudover er her altid mulighed for at lave mindre kreative projekter, som f.eks. at lave ting i perler, male og lignende.

Vores hyggelige rum er fyldt med lego, spil, biler, dukker, tegnesager mm. som indbyder til en masse forskellig leg. Derudover kan børnene lege frit på skolens udearealer, og om vinteren benytter vi skolens sal til indendørs aktiviteter. Vi prioriterer, at børnene skal udenfor at lege og få frisk luft til hovedet hver eneste dag. Derfor begynder alle Spilop-dage med minimum en times udeleg for alle børn.

Vores vigtigste mål er at skabe et rart miljø, hvor børnene kan lege og hygge sig med hinanden.

I Spiloppen serveres der morgenmad og om eftermiddagen tilbydes der frugt og rugbrødsmadder lige efter skoletid. Sidst på dagen serveres der knækbrød. En gang om måneden er der bagedag, hvor vi går i køkkenet og bager boller eller andre lækre sager sammen med børnene.

Da vi er meget ude, er det vigtigt, at børnene har praktisk tøj med, så de kan holde sig varme og tørre. Ekstra tøj i garderoben er en nødvendighed.

Legeaftaler eller aftaler om at gå hjem selv:
Børnene skal havde en seddel med fra forældrene om sådanne aftaler.

Åbningstider

Mandag – torsdag: 6.30 – 16.30
Fredag: 6.30 – 16.00 

Ferielukket i Spiloppen

  • Efterårsferie uge 42 – pasning kan tilkøbes i Naturbørnehaven for 200 kr.
  • Juleferien
  • Vinterferie uge 7 – pasning kan tilkøbes i Naturbørnehaven for 200 kr.
  • Påskeferie – de tre hverdage op til påske foregår i Naturbørnehaven.
  • St. Bededag
  • Kristi Himmelfartsferie
  • Pinse
  • Sommerferie i hele juli måned (27, 28, 29 og 30) – her vil der være mulighed for pasning i Naturbørnehaven i ugerne 27 og 28, dog mod betaling for en hel måned.

Tilmelding og udmelding

Tilmelding kan ske fra dag til dag. Udmeldelse eller ændring af pasningsbehov skal ske pr. d. 1 i en måned, men varsles en måned før.

Blanketter udleveres i Spiloppen.

Takster for SFO-Spiloppen

Heldagsplads (fra kl. 6.30-7.50 og fra skolefri til kl. 16.30/16.00): 770 kr. pr. måned.
Eftermiddagsplads: 745 kr. pr. måned
Morgenplads: 110 kr. pr. måned

Betaling i 11. måneder