Rengøringsassistent til Hanstholm Friskole

Rengøringsassistent søges til Hanstholm Friskole med ansættelse 1. november 2021 eller snarest derefter.

Hanstholm Friskole søger en frisk og stabil rengøringsassistent, der har mod på at arbejde på en skole, med en stor forældreopbakning. Stilling er fast og på 30 timer. Rengøringsopgaverne er fordelt på skole, børnehave og vuggestue.

Om skolen
Hanstholm Friskole er en lille overskuelig skole med SFO, Naturbørnehave og Naturvuggestue. Der er i alt ca. 125 børn fordelt i vores tre institutioner. Tilsammen kalder vi os Hawkantsbørn. For os er fællesskabet altafgørende, og tryghed, trivsel, nysgerrighed og faglighed bærende elementer.

Hawkantsbørn er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi ser muligheder frem for begrænsninger. Her bliver du kollega med 33 engagerede mennesker, der udgør det pædagogisk, teknisk og administrativt personale. De brænder for at skabe de bedste rammer for børns sociale og faglige udvikling.

Hvis du vil være rengøringsassistent på Hanstholm Friskole, forventer vi, at du

• har mod på at arbejde på en skole
  • er stabil i forhold til arbejdet
  • har forståelse for, at det er en arbejdsplads med børn
  • er hjælpsom og imødekommende
  • er omstillingsparat
  • har en positiv indstilling til arbejdet.

Løn
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ved eventuel ansættelse skal der underskrives samtykkeerklæring til indhentelse af børneattest.

Besøg og yderligere oplysninger
Der er efter aftale mulighed for at besøge os. Yderligere information kan fås ved henvendelse til skoleleder Thomas Lykke Christensen på telefon 61390610 eller tc@hanstholm-friskole.dk, eller børnehave- og vuggestueleder Inger Elgaard på telefon 23229718.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist fredag d. 26. oktober kl. 12.00 på job@hanstholm-friskole.dk Vi forventer at afholde samtaler sidst i uge 43.