Tilbud fra socialrådgiver

Konsulterende socialrådgiver

Jeg hedder Mai og er uddannet socialrådgiver. Jeg har en forebyggende og konsultativ funktion på skoler og i daginstitutioner i Thisted Kommune.

Jeg har faste træffetider på Hanstholm Friskole, hvor I som forældre er velkomne til at komme et smut forbi, eller give mig et kald på 30438467. Jeg kan tilbyde anonym og åben rådgivning til børn/unge og deres forældre, både sammen og hver for sig. Jeg tilbyder også samtaleforløb til børn/unge, ”hvordan ser verden ud i deres øjne”
Der er ikke noget som er for småt eller for stort. Det er bedre at løse tingene sammen, inden udfordringerne vokser sig for store.

Mine træffetider på skolen indtil sommerferien:

Mandag d. 15. april 8:30-10:30

Mandag d. 13. maj 8:30-10:30

Mandag d. 10. juni 8:30-10:30

Venlig hilsen

Mai Overgaard Yde
Socialrådgiver / Børne- og familierådgivningen