Tilbud fra socialrådgiver

Konsulterende socialrådgiver

Her er en liste over de ting, I som forældre kan bruge en konsulterende socialrådgiver til:

• Dele en bekymring for et barn
    • Har du en bekymring for et barn, kan vi sammen folde problematikken ud og vi kan give sparring på, hvad næste skridt bør være.
  • Sparring ift. Underretninger
    • Hvornår bør man sende en underretning, hvad er vigtigt at få med i en underretning, husk at aftalen er, at alle underretninger gennemlæses af os inden I sender den videre, dette ikke for at kontrollere, men for at sikre at alle de vigtige og relevante oplysninger er med.
  • Sparring ift. Statusudtalelser
    • Sparring ift. Procedurer i det tværfaglige samarbejde, lovgivning på området, procedurer m.v.
  • Sparring ift. En eventuel svær samtale med forældre
    • Vi hjælper gerne med at forberede mødet og kan deltage i samtalen. Vi vil også gerne være behjælpelige med forslag til dagsorden og referat.
  • Åben anonym rådgivning til børn og deres forældre, både sammen og hver for sig.
    • Afdækkende samtaler med børn (hvordan ser verden ud i deres øjne?) – råd og vejledning til forældre i forhold til skilsmisse konflikter og familiedynamikken.
  • Vi deltager i alle kompetenceteammøder og sagsteammøder (medmindre der allerede er tilknyttet en sagsbehandler på sagen)

Jeg træffes på rg@thisted.dk eller 51368672.

Jeg ser frem til et godt samarbejde med jer.

Med Venlig Hilsen
Rebecca Guld, konsulterende socialrådgiver